AKTUELNO

Smatra da su kukavice!

Dragana Mitrović je na današnjoj anketi, gde zadrugari biraju takmičare koji su spremi da urade sve zarad lične koristi, prvo poručila svojim cimerima da nisu dobro shvatili pismo.

Ovo pismo nije stiglo uzalud. Juče se pričalo da su Jovana i Stefan ušli u priču zbog toga, da su Mišel i Mina ušli u vezu zbog toga, Anja i Cvele da se svađaju da bi opstali, a danas se to ništa ne spominje. Ja to ne mislim, ali ste vi pričali. Ja sam prvo pomislila na Miljanu Kulić kada je stiglo pismo, ja sam noćima bila tu uz nju, ona me napada, neki misle da je zbog Mišela, ne znam o čemu se tu radi. Druga osoba je Aleksandra, a treća Fran Pujas - rekla je Dragana Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću puno da dužim, mislim da ne postoji osoba koja ovde radi bilo šta a da nije za korist ličnu. Navešću Necu, Brendona i Paulu, imam njih 15 ali mi nije dobro - poručio je Janjuš.
Ja ću navesti Miljanu, Necu i Aleksandru. Što se tiče Filipa, mislim da joj se sviđao sve vreme, a da je iz koristi sa Janjušem ono radila - govorila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću biti kratka i jasna. Prva osoba je Fran, druga osoba je Aleksandra, od juče je čekam na zicer. Treća je Neca. Išla sam linijom manjeg otpora - istakla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.