AKTUELNO

Rivalke!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a naredno pitanje je postavljeno za Sanju Stanković:"Kako komentarišeš to što je Jovana teba nagovarala da se skloniš od Anđela, a ona se muvala sa njim i moli Stefana za ljubav?"

Foto: TV Pink Printscreen

Tek sad neke stvari izlaze na videlo, ja nju razumem zašto ona želi da spase tu vezu, jer želi da to opstane a ne znog bazena i kući i ja ih podržavam! U tom trenutku, mislila sam da me savetuje kao prijatelj, ali je iza mojih leđa koketirala sa njim. Kada sam ja plakala, ona mi je rekla da odustanem i da se ne šponižavam, ali msilim da ona sada to radi i ja samhtela da se borim za taj odnos. Kada sam dobijala pitanja da ne trebam da joj verujem, ja sam pričala kako mi ej drugarica i Vladimir mi je rekao kako mi ona nije prijatelj, a Anđelo se tada ironično nasmejao, ali kada sam počela nakon raskida da obraćam pažnju, ja sam tada videla sve to, kao i da mi nije prijateljica - rekla je Sanja.
Drago mi je da misli kako se borim, a ne molim za ljubav! Ja sam rekla da se sreća ne gradi na tuđoj nesreći, ali bih ja bila lažni prijatelj kada bih videla da je jednosmeran odnos, a ja da je guram u isti! Ja sam čula kako se trtim i kada čistim ogledalo, a ja nisam to radila jer je meni to odvrato. Ja kada zavodim, zavodim i osvajam na nešto gde ne idu fileri i silikoni i njoj sam lepo mislila jer nisam htela da je guram u taj odnos, i nisam otkrivala tajne tako da sam bila lojalna - rekla je Jovana.
Ja ne znam zašto je ona mene udaljavala od njega, a ona se muva sa mojim dečkom a kao prijateljice smo i sada kao ona je sklanjala priču, da li bi drugarica to radila? - pitala je Sanja.
Ja da sam htela da budem sa njim, ne bih se družila sa tobom! Možemo da gledsamo i sa strane, da je ona htela da bude moja prijateljica kako bi očistila put do njega - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Podesćamo, Jovana je nakon što su se Sanja i Anđelo poljubili, prišla Jovani Tomić kako bi je navodno utešila.

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga