AKTUELNO

Počelo je!

Upravo je poečla "Mićina igra istine", a prvo pitanje je postavljeno za Frana Pujasa:"Da li te je iznenadio mali procenat glasova? I šta se dešava između tebe i paula, i šta misliš da sli si novi vođa?"

Foto: TV Pink Printscreen

Nije me iznenadilo, Brendon je jak igrač i ovo je sada kraj rijalitija! Znao sam da ću da ostanem svakako. Sve je okej među nama, a Brendon me neće postaviti za vođu, jer smo se svađali pre dva dana - rekao je Fran.
Mišel, da sli su tvoji prijatelji iz rijalitija za tvoje vezu sa Minom? - glasilo je pitanje.
Pa ne zanm, ja kada sam sa nekim u vezi i kada se meni neko sveiđa, ja sam biram i ne zanima me! - rekao je Mišel.
Aleks, šta očekuješ od Cara?
Ništa, završila sam komunikaciju sa njim! Ja njega ne ganjam, mene samo nercvira jer mi radi stvari kao i pre i dokazala sam da sam glupa, a on je meni rekao kako me voli previše i nakon toga se ponaša nekako loše, ide svuda sa Paulim a mene ne primećuje - rekla je Aleksandra.
Ja to nikada nisam radio, a ona je rekla kako ne bi bola sa mnom i ja bih rekao da neću da budem sa njom! Ja ništa nisam namerno radio i nemam problem sa tim da kažem kada je namerno i ja ni sa kim ne mogu da budem ovde, jer devojke ovde imaju haotično ponašanje! - rekao je Car.
Ja nemam haotično ponašanje, i kada sma bila sa Janjušem bila sam normalna! On je rekao kako neće biti sa drugim devojkama, a on ide i priča sa Sanjom - rekla je Aleksandra.
Jedino sam se za Sanju zeznuo, ali mi je bilo Matore ali je Sanja dama i gospođa za ove krokodile - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga