AKTUELNO

Omiljene devojke za kraj.

U toku je podela budžeta, a Kristijan Golubović je sledeći budžet dao Milici Kemez.

Ona kaže da je mrzim. I kada sam te najviše nategao i uvredio, uvek si ti povukla prva nogu i bila dobra prema meni. Znaš da poštuješ kvlaitet i snagu. Ako bude Bora dao gas i ti, možete imati mlepu decu, i lepo živeti do kraja života. Mislim da biste bili dobar par ako biste dali gas do daske. Lepo izgledaš, zgodna si, nemoj da ideš nikad na patetiku. Ako si nekad bila to što si bila, zaboravi. Imaš lepe principe, preporučio bih ti da batališ cigare, imaš sportske navike, želim ti svako dobro. Jako težak život, saosećam se, zaboravi to. Tebe neki dasa mora da naleti, ti kao pojava ne dozvoljavaš da naiđe neka lakukaraća - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nataša Radan, nju volim, ali ova Radanka, toliko je gotivim, jer je takav cinkaroš. Ona sve vidi, mangup je veliki, bila je s mangupima. Rastužila me je priča za šišanje. Zaista kretenska fora. Dobra si, i za tebe su pričali sve i svašta. Mnoge stvari sam znao, ništa nisam izneo. Uvek mi se rado nasmeješ. Uđem ovde, nema šortsa, nema gaće, bale na usta, beži Kristijane, matora drtino. Izvini, ja volim tako, ti znaš. To nek bude kompliment da ste dobre ribe, ali vi ste naše devojčice. Uvek si tu, uvek mi priđeš sa najvećim poštovanjem - pričao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina, prototip lepe devojke, manekenka. Ista priča, isto rastojanje, sve stereotipno,. Gledaš kroz muškarce kao, ne kroz prljav prozor, nego... Ti, kad uradiš ovo, meni je jasno sve u životu, jer sam bio sa mnogima takvim kao što si ti. Sve ti je igra, takva si. Tebe nešto pali da imaš sve fejk i lude veze. Ti si emotivno razorena, ne veruješ u ljubav. Ovo sad što radiš sa Mišelom je toliko fejk, kao sa Franom. Video sam par puta da daješ Caru lažnu nadu, pa se udaljiš. Loš život te je naučio da se loše ponašaš. Odstupaš malo gore i dole, ali se držiš jednog kursa. Prelepa si i atraktivna, smatram da ti nisu potrebne te preterane korekcije. Ne interesuje me šta ćeš da radiš sa ovim momcima. Nemam ništa protiv tebe - dodao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga