AKTUELNO

Zanimljiva tema za sve.

Dragan Marinković Maca je ušao u Belu kuću, pa otkrio o čemu se radi, a onda izabrao šestoro zadrugara koji će započeti debatu.

Ko ima veću moć manipulacije, muškarci ili žene? Od dama će biti Paula, Jovana i Nadica, a što se tiče muškaraca, prvi je Ša, drugi Cvele i Čorba. Jovana 'ajmo, da se malo razbudiš - rekao je Maca.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje mišljenje je da su žene, gotovo da sam sigurna. Nije to neka pozitivna osobina, ako je koristi svesno. Ne znam koliko sam kompetentna za ove stvari. Ne mogu da pričam iz ličnog iskustva. Malo se okrenuo sistem vrednosti, žene prve potenciraju neke stvari, što je po meni loše. Možda žene svojim govorom tela pokazuju neku vrstu manipulacije, kao i činjenje dobrih dela - govorila je Jovana.
To zavisi opd intelektualnog nivoa, emocionalnog, kao na primer Tara koja je izludela Ša. Tu možemo da vidimo emotivnu slabost, i psihološku, gde ne može da kontroliše um. Ja mislim da sam izmanipulisao dosta žena. Kroz druženje, saznanje o njihovim željama, daješ lažne nade, a s druge strane postoji i dobra i loša manipulacija. Ko je emotivno slabiji, taj je žrtva manipulacije, ovde je podjednaka između muškaraca i žena. Mina, eto, manipuliše Mišelom trenutno. Stariji muškarci imaju manje samopouzdanja, za razliku od mlađih devojaka. Tako da su žene veći manipulatori - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga