AKTUELNO

Ne može da je ne pomene.

U toku je debata na temu manipulatora, a sledeći da predstavi svoje mišljenje o tome, i da li žene ili muškarci imaju veću moć u manipulaciji, bila je Paula Hublin.

Ne može se manipulisati muškarcima koji su zaljubljeni, ali onima koji vole ženu, i te kako mogu. Žene mogu da naprave od muškarca šta žele. Tako da mislim da žene imaju apsolutnu moć nad muškarcima, i emotivno i finansijski. Drže ih u šaci što se tiče toga. Kao primer, eto sponzoruše, one svojim izgledom manipulišu, navedu muškarce da im daju apsolutno sve. Tu su, lepe su, i to je to. One su emotivni manipulatori. Evo mislim da Mina manipuliše svima, i Teodora je odličan manipulator, Sanja isto, a ovo Ša i Tara, to je najbolji primer - rekla je Paula.
To je od osobe do osobe. Ja smatram da si ti ovog manipulisala kako hoćeš, a Vladu i Panića nisi - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Iz ličnog iskustva, ja sam neko ko može da kaže da su žene malo veći manipulatori. Postoje i muškarci koji i te kako dobro rade to. Ja sam se uverio da dobre, fine, kulturne žene, znaju šta rade, spremne su na to da uvek budu uz muškarca, da mu titraju, da on pomisli da uz sebe ima jednog anđela. Da bi na kraju shvatio da ga je ta žena izmanipulisala. Bio sam više puta u toj situaciji, ja se prepustim svakoj ženi, iako se pravim lud ponekad. Ja zato volim više žene koje su drčne, da znam na čemu sam. Ne verujte ženi koja ne pije, ne puši - rekao je Ša.
Najveći manipulator je Maja Marinković u istoriji rijalitija - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga