AKTUELNO

Prihvatio poraz.

U toku je emisija "Pitanja novinara", a Mišela Gvozdenovića je novinar pitao kako mu se činii njegov odnos sa Minom Vrbaški, i da li misli da će biti konflikta između Filipa Cara i njega.

Ne bih da zalazim u njene prošle veze, samo želim da se u odnosu sa mnom ne tera neki inat. Nikad nisam imao problem sa Carem, to ne radim ni sad. Zanima me moj kontakt sa Minom, mi smo od jutros u vezi. Ona je ispala nefer prema meni, kad je imala kontakt sa Carem u izolaciji. Bio sam ljut na nju, ali video sam njeno pokajanje, lepo mi je sa njom, i vidim da je i njoj lepo sa mnom, viidm joj iskru u očima. Mislim da je to sve iskreno, ima priliku da pokaže da li je to to, ili nije. Za sada super funkcionišemo - pričao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja bivša devojka nije imala kontakt sa bivšim, ne možeš imati prijateljstvo posle veze. Ako želi da bude sa mnom, nema potrebe za bilo kakvim kontaktom sa Filipom. Ne bi izašlo na dobro ni njoj ni meni. Ja neću kriviti Filipa ako bude grešaka, Mina je ta koja će pristati na to, a ako ja budem video, mi ćemo završiti. Ako bude kontakta preko stola, onda nema šta da traži sa mnom - rekao je Mišel.
Zato ja gotivim Mišela - rekao je Car.
Ja sam dobila šansu koju ne želim da prokockam. I on zna za neke stvari koliko mi je stvarno krivo, i ovo mi je bitnije od komunikacije sa nekim ovde - rekla je Mina.
Ja mislim da se nije lepo ponela prema Aleks, nije trebalo u svađi da stoji između. Meni je ceo taj trougao bolestan, meni je to nenormalno, zato i ne volim da pričam o tome. Ja želim da joj verujem - rekao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je neko ko je ovde bio iskren prema meni, našla se kad niko nije bio tu. Ona je svesna da je pogrešila, smatram da je kriva, ali Filip nije vredan da se posvađam sa njom. Nisam krila da ja njega volim - pričala je Aleks.
Kažem vam ako ostanem do kraja, prihvatam sve od njih, sa obe ću biti. U onom momentu kad sam završio sa njima, igra je njihova. Prema Mini imam veću emociju od Aleks, samo zato što sam bio duže sa njom. To su bitange brutalne. Mišel je i te kako pokazao da nije fikus. Možda nije on tolika cvećka i miran momak, jeste se on izdvojio ponašanjem - rekao je Car.
Mislim da Aleks, kad sve saberem, smatram da ne bi trebalo toliko da mi zameri, jer sam mnogo više bila tu uz nju, i neke stavri bitne sam joj rekla, pa bi to trebalo da preovladava - rekla je Mina.
Mina je meni učinila uslugu što se malo igrala sa njim - dodala je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga