AKTUELNO

Šok i skandal!

Kristijan Golubović ustao je za crnim stolom kako bi prokomentarisao Jovanu Ljubisavljević, budući da je izabrana za jednu od najpohlepnijih zadrugarki u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Znajući kako živi život i kako se ona ovde drži u prostoru... A on će morati na fudbal, tamo, ovamo, ta pažnja će se prepoloviti, ona to da bi apsorbovala, kad ti onda ovde daješ toliko, zamisli kako moraš da se tamo ponašaš, kad sad jedva uspevate da održite! Vidim kako održavate - rekao je Kristijan.
Ja nemam Lukin verenički prsten, nemam ništa, ko kaže da se to ne bi desilo i u normalnom svetu pod normalnim okolnostima? - upitala je misica.
Ti si skinula prsten, a na Instagramu piše da je to zavet za večnu ljubav - rekao je Milan.
To je samo aksesoar! - pravdala se Jovana.
Sad tvrdiš da je normalno, a tada nisi - ubacio se Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Napolju će biti gore, pravdanje, biće žešće! - rekao je Golubović.
Ti ne možeš da se pokazuješ da si svetica kada nisi, pokazala si da nisi. Sve i dalje ponižavaš - rekao je voditelj.
Normalna sam prema onima koji su prema meni normalni! Ovo se odnosi da sam ja u vezi zbog kadra! - odbrusila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona hoće da se dokaže kao čista, najpoštenija, najsve i pošto poto da zadobije njegovu ljubav, komentarišu ovde da se ona već udomila kod njega! To može da promeni jedna onakva svađa, kakvu su imali oni napolju, on može da ode sa prijateljem, ona može da bude pod uticajem drugarice i da se za noć to promeni, ovde smo osuđeni sami na sebe, odete u ćošak, napolju naiđe druge treba, pa si bila sa onom, pa ovom - rekao je Kristijan.
Vi niste svesni kakve je ona monstruozne stvari rekla o ocu, to postoji napolju - objasnio je voditelj.
Ne, ja jesam ispričala o načinu života, mene niko nije pitao da objasnim o čemu se radi! - pravdala se Jovana.
Ono kada te je Marko pitao za decu, prosto, zašto se ne izviniš nekad, ti si rekla da bi verovatno trebalo da se izviniš, i ti do kraja svog izlaganja, ti ponovo, nijedne sekunde se nisi izvinila! Zato je ono uvek zašto dobijaš pitanja kakva dobijaš, vide gledaoci napolju, kaži da si uradila, pa nek ide sve u peršum! Koliko puta se desi, ja skočim, pa prevrnem oči na Rialdu, kaži da jesi i šta da radiš! Ja sam ti rekla, mislim da je pohlepa ono za klip koji je trebao da bude smešan, ja sam videla u klupi kako uzimaš naoče i gledaš koje su, a ti si rekla da nisi to uradila! - odbrusila je Sandra.
Ja nisam gledala marku - pravdala se Jovana.
Jovana, nemoj da me praviš budalom! Ili pohlepa za novcem, ili po pitanjim,a da pokušavaš da ga zadržiš po svaku cenu! - poručila je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga