AKTUELNO

O ovome nikad pre nije govorio.

Sandra Rešić takođe je poželela da komentariše ovu temu, pa je poručila Sanji Stanković da je odluka da li će zadržati dete sa Filipom Carem, ukoliko je ostala u drugom stanju, samo njena:

Ne treba mi da dajemo svoje subjektivno mišljenje da li treba da ide na abortus ili ne, to je samo njena odluka, ona ima prava da radi sa svojim telom šta želi! - vikala je Sandra,

Foto: TV Pink Printscreen

Kad dođe do tog čina, moraš preuzeti odgovornost! - govorio je Mića.
Je*i se, pa ubij dete i plači, nema toga! Ja samo kažem da nema abortusa, nisam za to, ja osuđujem to - urlao je Čorba.
A kako ti pravdaš svoj život bez deteta?! - pitao ga je Đedović.
Ja pričam o abortusu, ja za to nisam - nastavljao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih sve na svetu dao da imam dete. Malo sam se smorio što mi Tara nije rekla da je tražila tabletu za dan posle. Ja sam neko ko obožava decu, šta god da se desilo, ja ne podržavam abortus, ne moraju oni da žive zajedno, ali da je Car uvek tu za dete. Ja bih uvek stao uz ženu, kakva god situacija bila. Sve bih na svetu dao da imam dete - govorio je Ša.
Tara je meni govorila da njoj to sigurno ne može da se desi, svaka devojka za sebe zna i kada su plodni dani i sve, a sad, zašto je ona tražila tu pilulu za dan posle. Ona je meni pričala da Ša želi i radi to na način na koji se pravi beba - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad su kontradiktorni svi ljudi, jer su mene savetovali da zadržim dete, znajući sa kim, znajući kakav je bio on, a to su radili zato što me mrze, zato što mi žele nesrećan život - potresla se Miljana.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga