AKTUELNO

Hit!

Milica Kemez u ranim jutarnjim satima pokušala da je odglumi svoju drugaricu Maju Marinković, pa je napala Boru Santanu zbog njegovog pričanja sa Anom Bulatović. Njih dvoje su se po ko zna koji put posvađali zbog istih tema kao i inače.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta si ti istripovao!? Nemoj da radiš neke stvari! Ne vuci me za jezik i nemoj da radiš te stvari! Ja sam se prebacila u ulogu paćenice u ovom odnosu, koja trči za tobom, a nikad nisam trčala za tobom, ti si trčao za mnom! Nemoj da se pališ na te tvoje fore ispušene već - odbrusila je Milica.
Nećeš me videti kada izađemo! - uzvratio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

A što radiš sad ovo? Što radiš sad ovo? Pa pitam, te, što radiš ovo? Odgovori mi, što radiš ovo?! Što me lažeš? Odgovori mi, što me lažeš? Što mi teraš suze na oči? - nastavila je MIlica.
Ti si meni ravna linija odavno -rekao je Bora.
Odavno?! A što sad to pričaš!? Ja ću sad da ti polupam i pocepam sve, videću da li ćeš da se sprdaš sa mnom! Pun k*rac mi je više tvojih stvari ovde - nastavila je Kemezova.
Ma, neću da živim sa tobom - odbrusio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica je potom otišla u prostoriju za pušenje, gde je počela da se jada cimerka koje su se saslušale i posavetovale šta je najbolje da uradi, te da mora više misliti na sebe.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga