AKTUELNO

Au!

Aleksandra Nikolić tokom ovog popodneva je počela da histeriše zbog toga što se ponovo potegla njena priča o abortusu, pa je počela da viče na Paulu Hublin.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko ne zna kako je meni, ja sam to prošla! Meni je najgore, nisam mogla da spavam, kada spavam, sanjam to! - poručila je histerično Aleksandra.
U nekim stvarima koje su mene mučile, meni je bilo još gore, sad kad pričam, meni je smešno, nije mi smešno, ali mi je lakše dosta - rekla je Paula.
Ja sam o svom detinjstvu krila, ni momcima sa kojima sam bila, nisam pričala, bilo me je sramota, padala sam u nesvest, pa je doneto nešto u školu da se popuni, neki formular, trebalo je da se popuni ime i prezime roditelja, to se saznamo, počeli su da mi se smeju. Isto tako kod lekara, jednom, popunjavala sam formular, i video je to - dodala je Kemezova.
Isto tako meni Fran, kaže da sam psihički poremećena, sa tim stvarima se ne zeza! Jesam li ja kriva što imam dve, tri dijagnoze? Nisam, a on meni kaže da sam psihički poremećena - nastavila je Hublinova.
Ili kada meni kažu da sam nesrećna, da sam isfrustrirana, meni je baš top što sam takva, svaka mala sitnica mene poremeti i vrati me na to - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga