AKTUELNO

Pokajala se u trenutku.

U toku je porodični sastanak na temu međuljudskih odnosa a Lepi Mića je primetio da je sinoć pre žurke Maja Marinković ušla u izolaciju gde je bila Aleksandra Nikolić, i da su se šminkale zajedno.

Mi nismo drugarice, devojka je ušla da se našminka. Ne moram da se koljem sa nekim svaki dan - rekla je Aleks.
On je tebi je*ala sve po spisku, a govorila je da ti je majka prostitutka više puta - govorio je Mića.
Vi želite da me napravite najgorom na svetu - dodala je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam juče imala dve rasprave, da raspravim opet. Maji da se obratim prvo. Krenula sam ka drvetu, Janjuš je bio pijan, krenuo je za mnom. Ja njega nikad nisam gledala drugačije, on je moj prijatelj, ništa nije bilo između nas, niti je trebalo Maja da skače i napada. Poslednja sam osoba kojoj treba da zameraš. Bilo je bespotrebno ono sinoć - govorila je Mina.
Ja imam pravo da mi smeta. Ne želim da ulazim u raspravu, dala sam sebi oduška da odmaram danas. Možete slobodno da nastavite. Ne bih je izvređala da nisam rekla sto puta da mi nešto smeta, i znate kako reagujem, a nemam poverenja u nju - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što je bolesna u glavi i nesigurna. Neće mi ona sigurno zabraniti da sedim sa Janjušem i pričam - govorila je Nadica.
Od sutra mi se javite na šalter, danas sam na odmoru - rekla je Maja.
Ja nisam iz čista mira nikoga nisam gađao limenkom. Sve joj smeta, ne samo ona. Ne sećam se šta je bilo, ali ja sam završio sa ovom devojkom. A Mina ne treba da prestane da se druži sa mnom - rekao je Janjuš.
Pokušavao je sinoć da mi priđe i obrati - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Još da se obratim Bori. Sinoć je bio pijan, i prva sam mu prišla, počela da ga sklanjam i ispala grbava zbog toga. Posle toga sam otišla kod Nece, skrenula sam mu pažnju, gde je on govorio da sam u pravu. Bora je smireno sa mnom pričao, a napao me je da branim Necu posle. Tad je bio on gurnuo Milicu i mi smo zajedno pali na krevet, pa sam htela da kažem kako je Milica na kvarno šutnula Necu. Kako je on gurnuo Milicu, tako je ona šutnula njega - rekla je Mina.
Rekao sam da je pijan i da se smiri pre nego što smo počeli da se svđamo - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga