AKTUELNO

Nije se nadala!

U toku je Igra istine. Naredno pitanje je postavila Kristina Spalević:

Primetila sam da Maji nisi čestitao rođendan, pa me zanima šta je bilo - glasilo je pitanje za Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam nju zvao u pola 12 da sednem pored mene, a ona nije htela jer sam ja rekao da Aleks poštujem zbog njene sestre sa kojom sam baš dobar drug - rekao je Janjuš.
Je l te iznenadiilo što si podignuta večeras? - upitao je Janjuš Rialdu.
Nisam ni razmišljala o tomen, meni bi bilo baš klrivo da odem zbog Kenana. Mislim da se nisam obrukla, a vidim da se kraj bliži tako da mi je svejedno - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas sam videla da si se zakačio sa Jovanom, pa me zanima da prokometarišeš klip o šteku, za Jovanu i Čorbu? - upitala je Rialda Đedovića.
Bila je tišina u jednom trenutku, kada se krije nešto skida se bubica, ili se ide u štek i šapućeš. Kakve veze ima ćošak sa šaputanjem? S obzirom da se krije, mislim da jeste bio poljubac. Šta radi u ćošku gde nema kamera? Čorba mi je rekao da se ne seća. Ja sam za nju rekao da je lažov, i on prošao samo i rekao da neće da kmentariše. Ne postoji volja da se takve stvari raščiste. Jovana ima tu osobinu i sklonost ka laganju. Ja sam je branio, njen način razmišljanja. Ali na takve stvari nisam hteo da ostanem imun. Ti si rekla da je Stefan bolestan - rekao je Đedović.
Ja moram da kažem da nikada nisam pravila Stefan bolesnikom, to je izvučeno iz konteksta - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana ti si rekla da je on bolestan, ti si njemu u razgovoru rekla to, jer nisi htela da kažeš isrinu, pa sam te ja upitao da li on bolestan ili se zna istina - govorio je Đedović.
Ja nisam mislila tako , pogrešila sam- rekla je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga