AKTUELNO

Voli ga i kao prijatelja i kao saputnika.

U toku je emisija "Pitanje novinara", a Kristijan Golubović je ponovo imao izlaganje o svom životu i braku sa svojom suprugom, pa je i Kristina Spalević imala priliku da komentariše.

Zakleo sam joj se, ako se jednom posvađamo pred ćerkom, kupim svoje stvari. Ja nemam sad gde da se vratim, kapiram. Posle ovog, caknula bi me dole i zdravo. Ne bi me pustila i ikad oprostila. Ona zna da je izdaja, potvrdilo je njene sumnje cele godine. Dovela me je do crvene granice, varam, varam, e sad ću da ti pokažem. Kad mi se nakupi revolt, i kad mi ona ovako uleti, ne samo da mi leži u se*su, nego kao energija, čovek, poklopilo se gde treba i samo sam prebacio - govorio je Kristijan.
Šta misliš, šta će biti kad izađeš, nastavljaš sa Kristinom? Ili želiš da nastaviš sa brakom? - pitala je novinarka.
Teško je, sad sam konfuzan, stidim se a opet mi prija i srcu i telu. Bojim se da izgubim i nju i suprugu. Kristina ima specifičan život, isto jako težak, odgovoran, ja moram da budem tu stalno za nju. Da ne bude kao da mi je ona sprdnja bila. Mislim da će i ona dobiti velike osude - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam očekivala da ima ovakvo mišljenje, da može da ostane bez mene. Sada ne osećam to kako je napolju, ali ja se ne osvrćem mnogo na prošlost. Ne bih mi bio problem da se suočim sa svim napolju. Muči me stav moje porodice, ali ne bi ni oni bili presudni. A što se tiče žene, pomešana su mi osećanja. Ne bih da budem sebična, pre svega sam ga zavolela kao prijatelja, ali ako to on želi da uradi, ne bih mu stajala na putu - govorila je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko te bole komentari da si ti njegova prolazna stanica? - pitala je Kristinu.
Ne znam zašto me pogađaju, jer znam da to nije istina. U tim trenucima se iznerviram jer on ne dođe i kaže da nije tako - rekla je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga