AKTUELNO

Evo za koga misle da se najviše plaši.

U toku je emisija "Izbor potčrka". Voditelj Milan Milošević pokrenuo je priču o raspodeli budžeta Kristijana Golubovića. Milan je pitao zadrugare da li iko sme da prokomentariše raspodelu, kako danas niko nije smeo.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče podele, danas je prvi put Kristijan pričao o učešću nas zadrugara, a ne o ličnom odnosu. Danas je npr. zaobišao Sanju i Milicu, nije rekao neke stvari koje je ranije. Ali je najrealnije danas podelio od ova tri puta. Dao je Bori detaljnu analizu. Sad više ne mogu da se setim za koga sam htela da kažem danas. Ljudima ili ne smeta šta Kristijan priča ili ne smeju da kažu - rekla je Sandra.
Nemaju m*da, a brabonjaju po ćoškovima. Ja sam očekivala da će Cvele nešto da uradi kreativnije. Ali dobro. Zadrugari imaju duple aršine. Što važi za jednog, ne važi za druge. Većina zadrugara su p*čke! Idu linijom manjeg otpora, ispadamo smešni. Ne mogu da shvatim, danas ne postoji mogućnost da vodiš dijalog. Ili je krajnost da sastanak ode u haos, da se svi svađaju ili da se ide linijom manjeg otpora. Car je danas prećutao Kristijanu, to mi nije strano za Cara, jer se već desilo - ustala je Rialda.

Sandra je prozvala i Mišela Gvozdenovića, koji se na kratko pobunio.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.