AKTUELNO

Ovome se nije nadao!

Zadrugari i dalje opisuju cimere sa leve strane osobinama koje počinju na prvo slovo njihovog imena. Fran Pujas je opisivao Draganu Mitrović.

O Dragani imam da kažem lepo ovako - divna, kad je vidiš na prvu, dobra, druželjubiva. Draga, Dragana je, mora biti draga. Loše, Dragana je drska, ima drsku osobinu, danguba. Ušla sa 34 u rijaliti, ne zna šta će sa sobom. Dupljak, Necina prijateljica koja mu nije došla na rođendan. Drogirana, video sam je za stolom kako je popila tabletu, razlepila se po stolu kao super lepak. D*pelizac je, liže d*pe Maji da je bila u kadru - istakao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleks je anksiozna, alapača, arognatna, antipatična, asocijalna, atraktivna devojka, ambiciozna, nadam se da nije izgubila sve pare... Ažurna, aktuelna - ispričala je Dragana o Aleks.
Miško je maštovit, mašta kako će da ima dosta kuća, apartmana. Markantan, moderan, mudar, mio... Modernog izgleda, razmišljanja. Nien ograničen, staromodan. E sad idemo na loše. Miško je mračan, ume da bude mračan, primetila sam kada sam bila u pabu da zrači lošom energijom. Da li ta Škorpija proradi ili ne... Melanholičan, to je isto kao i mračan. Širi tu lošu energiju, tmuran... Mrzovoljan, mrgud... To je to od mene - rekla je Aleks o Mišelu.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je mila, kada je vidiš zrači. Njen osmeh je mio. Markantna žena, ženstvena, moderna, Maja je možda jedna od najmodernijih devojaka ovde, uvek je tip top skockana. Maštovita, Maja mašta o neki stvarima, iako radi kontra. Moćna, manipulativna, jako se lako manipuliše Majom u vezi. Monotona, uvek priča o Janjušu. Maliciozna u svojoj vezi, mazohista. Kao da sve više trči za Janjušem. Da kažem posle svega i mrgud. Jako smorena i mračna - rekao je Mišel o Maji Marinković, posle čega je ona govorila o Filipu Caru.
Ja ću da navedem pet lepih i ružnih o Filipu Caru. Frajer, sama ovako pojava, fatalan po žene, uvek su neke žene oko njega. Fenomenalan, ima fenomenalan, fensi, fascinantnan. Loše osobine, frustriran, fejk, fek su mu veze u kući. sve osim jedne. Feminiziran, kada se mackaš sa onim svojim kremicama... Staneš ispred ogledala, pa onako, malo mu ga daš! Fobičan, kada padaju mačke sa plafona ti se sav istraumiraš i nije ti dobro, ne smeš da spavaš u toj prostoriji... I fluidan - ima te svuda - govorila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.