AKTUELNO

Skandal!

Miljana Kulić ustala je za crnim stolom kako bi prokomentarisala odnos Paule Hublin i Frana Pujasa.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Paula rekla da nije glupa, da zna šta radi! Paula je sinoć sve vreme bila tu i sve što je rekla za stolom, rekla je i meni, rekla je nešto da ne kažem što mi je rekla, pričali smo i o Đedoviću, i o Ša i zbog čega se Fran druži sa njima, otišle smo da vidimo šta Fran radi, videli smo da je sa Ša i Đedovićem za rulet stolom. Ja sam pitala Paulu da li joj je bolesno za Minu, ona je rekla da ne zamera ništa njoj, e sad šta rade Fran i Paula, gledaoci najbolje znaju, ali po Paulinoj reakciji, videla sam da je tužna, ležala je našminkana i rekla je da gleda situaciju, da će videti šta će se desiti na kraju, malo posle toga je rekla da će videti šta i kako - rekla je MIljana.
Kada je Filip vređao Minu, Fran se tu nešto, kad mu je nešto neugodno, ovo radi, ja ga pitam šta to radi, on je rekao da ga bole leđa, ja znam svaki put, kada mu je nešto neprijatno, ja sam to uvek pričala, ja nisam glupa, ja vidim neke stvari! Ti si mene uvek napadao i vređao! Videćeš životom, ja ću te sj*bati, čim se ovo završi idem tamo! Kunem ti se životom! - poručila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

On je opterećen tim procentima - rekla je Nadica.
Pojeo ga je rijaliti, uzvezdio se! Pričao si to u izolaciji, da ćeš se boriti sa Kenanom za mesto - poručila je Hublinova.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga