AKTUELNO

Nije mogla da porekne!

Naredni klip prikazao je razgovor Mine Vrbaški i zadrugara u spavaćoj sobi, u kom ogovara Mišela Gvozdenovića i komentariše scenu iz toaleta:

Za mene je u tom trenutku to bilo neočekivano i agresivno, eto. Ja nemam fitilj više, imam grižu savest za sve četiri sezone sada - rekla je Mina.
Nije se to od Mišela očekivalo, zato smo mi bile u šoku. Nasilno je želeo da uđe, ona nije htela sa njim da priča, Mišel je počeo da galami - objasnila je Dragana.
Mišel nije razvaljivao vrata, on je samo gurao. On jeste bio grub i vikao, ali nije ništa udarao, nije bio nasilnik! Razumem njega, došlo mu je da priča, kao što je Caru došlo posle vređanja. Ja bih prva želela da pričam posle svega. Dragana ga je uhvatila za ruku, nije bilo ni vreme ni mesto. Dragana je samo ugrabila priliku. Mene je više iznervirala Dragana nego Mina - rekla je Matora.
Nasilno ili grubo, meni je to isto! - vikala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo da te pitam, Mina, da li te je Mišel više povredio i uvredio, nego Car? Da li si osetila potrebu da pričaš sa Mišelom? Ne, jer te boli ku*ac za Mišela. A Car te vređa dva sata, pa pričaš sa njim! Budi fer, kaži dečku i to je to! - govorila je Matora.
Dragana je to radila namerno, da napravi scenu, kako bi ona ispala anđeo čuvar, stalno to radi - komentarisao je Mišel.
Nikad nije bio tako grub, nikada nije galamio, ispala sam kreten, nije trebalo da priđem i onako odreagujem! - vikala je Dragana.
Mislim da je MIšel ispao naivan i igračka, sad kad vidim ovo, opet je izigran i to je to - složila se Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga