AKTUELNO

Golubović je pobesneo kao nikad!

Naredni klip prikazao je razgovor Teodore Bilanović i Milana Jankovića Čorbe, u kome zadrugar govori o Kristijanu Goluboviću i ističe koliko je razočaran što mu prijatelj više ne pruža pažnju kao pre:

Piša mi se na Kristinu i Teodoru, ovo je njegov blam! Ja bih za njega dao krv! Ovo su sada dva glupa stvorenja, ova Teodora bi se preznojila posle onoga što bih ja uradio za njega! On se toooliko šlihta njoj! Ja ovo nikada za njega ne bih rekao. Uvek im je malo moje pažnje i ljubavi! - pobesneo je Kristijan.
Možda se Čorba brine kako će nastaviti dalje, navikao je da bude u pabu od samog početka. Čorba se dosta distancirao od paba ili Kristijana - rekla je Rialda.
Mene Kristina ne može da pomeri, ja sam sedam meseci pazio ove životinje, sad dve nedelje nisam tu i uau je! - nastavljao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ovde razočaran i znam da Kristijan to oseća, zato ovako komentariše! - govorio je Čorba.
Sad ispada da si ti svetac. Evo, ja kažem, ako budeš bio sa njom, ka*aćeš svaku koja ti priđe, mi smo takvi! - bio je besan Kristijan.

Kristijan je momentalno napustio Belu kuću, izrevoltiran ponašanjem njegovog prijatelja.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ovde ružno Teodorino ponašanje. Teodora ima tendenciju da Čorbu razdvoji od svih, svi znamo da su Čorba i Kristijan prijatelji! Teodora ne sme da ga podrži u ovome! Ovde se vidi da je Čorbi žao što ne priča sa Kristijanom - pričao je Đedović.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga