AKTUELNO

Nije želeo da veruje u ovo!

U narednom klipu zadrugari su imali priliku da čuju Mišela Gvozdenovića, koji govori kako mu veza sa Minom Vrbaški nije trebala i iznosi stvari o kojima mu je pričala:

Nikakve tajne mu nisam pričala, samo ono što se zna, o čemu sam već pričala za crnim stolom. Pričala sam mu kako sam odrastala, nema nikakvih tajni i to je to. Žalim i ja sebe često, šta sad. Nisam ja želela nikakvo sažaljenje da izazovem, samo sam mu pričala o svojima, kako mi je bilo kada sam išla u školu, svako ovde ima neki život - komentarisala je Mina.
Poverila mi se o životu, ali mi je Paula rekla da nisam jedini kome je to pričala. Nisam mislila da treba da je žalimo, samo m je bilo žao što je skrhana, a mlada je devojka - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina to radi kod svakoga, ona samo ispriča, a za njega je to strašno, on dobije osećaj da je bitan, misli da je poseban. To je njena taktika i šablon - komentarisala je Ermina.
Sa Mišelom sam o tim stvarima stvarno mogla da pričam, isto sam tražila od njega, da mi priča kako je odrastao, normalno upoznavanje. Nisam za stolom toliko detaljno sve pričala, jedino je to razlika. Govorila sam mu o svom ocu, kako je sve bilo kada je došao sad posle svega - objasnila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga