AKTUELNO

O ovome su pričali.

Zanimljiva situacija desila se danas u dvorištu. Mišel Gvozdenović seo je sa Anom Bulatović ispod trema, a pridružila im se i Milica Kemez. Podsetimo, mnogi zadrugari sumnjaju u to da se Ani dopada Mišel, dok su Milica i pevač imali period otvorenog flerta.

Foto: TV Pink Printscreen

Mišel je pričao kako je na jednoj proslavi imao gosta koji mu je stalno stavljao novac i čašćavao ga, da bi na kraju počeo da kuka kako više nema ni za taksi. Ana se prisetila svojih situacija sa gostima od kojih je dobijala bakšiš, a Milicu je podstaklo da se seti teme kada je pričala kako pevačica nisu ništa bolje od igračica i da ne treba zadrugari samo nju da napadaju zbog toga što je igrala u Bujanovcu.

E, to je ono što sam ti ja pričao, i pevačicama prilaze masni, grle ih... A za nas pričaju da nam guraju pare... Znaš šta je uradio jedan baja, pocepao 100 franaka i uzeo 20 i pita, hoćeš 20 ili pocepanih sto - govorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mišel, da li ti se dešavalo da ti neko traži da vratiš pare? Ja ne dam! Kakav je to fazon, ovi moji iz benda se uplašili da ćemo da dobijemo batine... - pričala je Ana.
Dešavalo mi se - govorio je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.