AKTUELNO

Različita su razmišljanja.

U toku je emisija "Pitanja novinara", a voditelj Darko Tanasijević je nastavio temu o Maji Marinković i Marku Janjuševiću, pa je i Ermina Pašović imala komentar.

Mene ovo ništa ne iznenađuje, meni je sve ovo zanimljivo, sve je top. Kakva god to ljubav bila, ona njega voli, a ubeđena sam da on nju ne voli. Sad se sve vrti oko Kristijana, pa sad folira da privuče pažnju. Isfolirao je da mu nije dobro, radi plasmana, ja njemu ne verujem. Mene je briga, ja kažem svoje mišljenje - govorila je Ermina.
Ovo je najveća glupost. Janjuš je kriv što dopušta ovo da Ermina govori. On ima neki kompleks. Ermina je primer divne veze, kao i Čolak - ubacio se Mića.
Zbog čega ja radim? Jesi normalna? - pitao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne zna da kaže ljut sam na nju, a ne neću biti sa njom. Pre sedam dana Sandra je promenila priču, a tako će biti i za dva dana - govorio je Mića.
Po njihovim pričama, ja Maju ne volim, ja se foliram. Jedino je pomoglo da se situacije ne rešavaju u sekundi, pustite me par dana da sikuliram. Tako ne bi bilo ni psovki ni situacija. Neću ni da pijem do kraja, biću normalan, a i ona nek bude normalna - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga