AKTUELNO

Čekaju da vide ko će ispasti.

Nakon emisije "Vanredno ubacivanje", počela je emisija "Izbacivanje". Voditeljka Dušica Jakovljević je najavila podršku nominovanih takmičarki, Anje Todorović i Dragane Mitrović. Anjina podrška je njen otac Ljubinko, dok su Draganu došli da podrže drug Đole i sestričina Hristina. Ljubinko je otkrio da li se video sa Jovanom Cvijetićem Cveletom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam se video sa Cveletom, dobio sam poruku od njega, ono što mu je Anja rekla da prenese porodici. Večeras Anju neće videti sigurno. Prošli put sam rekao, znate moj stav, to nije dobra veze, ni za njega, ni za nju. Kada su odvojeni su sasvim razdvojeni. Evo, Anja je procvetala od kada je izašao. Ja ne volim ni psihičko ni fizičko nasilje, a psihičkog je bilo dosta prema mom detetu - ispričao je Ljubinko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nama je Dragana super, to je ona. Svaka čast šta je izdržala - rekla je Hristina.
Nama nije bilo svejedno što su ljudi onakvi prema njoj. Branio je nju Kristijan kada je bio problem sa Tarom, ali nisu se pokazali prema njoj zaštitnički. Svaka čast Kristijanu. Ali ne bih rekao da ona unutra ima prave prijatelje, svi trče za glavnom nagradom. Ona će tek da vidi da li će joj se neko javiti kada izađe.
Šebez nam se izvinio, pozdrav za njega. Ne čeka je ovde, ali znamo da je čeka, čuli smo se. Mi smo za njih. Najgore nam je bilo sa Tarom... Mogu da zamislim kako je bilo njoj... - dodala je Draganina sestričina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.