AKTUELNO

Opšti haos!

Milan Milošević prešao je na narednu temu, čiji su glavni akteri Teodora Bilanović i Milan Janković Čorba, koji je izjavio kako Milici Kemez "ku*ac iz očiju viri", što je izazvalo lavinu reakcija:

Milica ga je opomenula, ja sam rekla da je to sve posledica alkohola, psovao je sve po redu, ne samo nju - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakva god da je svađa u pitanju, meni bi bilo neprijatno, nije lepo - složila se Matora.
Znam da sam to rekao, mnogo je podmukao potez od strane Milice i Teodore. Ja znam zašto sam to rekao, jer se na podmukli način meni obratila tada - pravdao se Čorba.
On se tada prepirao sa mnom, ja sam videla da je on popio, tako da sam se povukla. Danas su me onda napravili budalom, jer mi je Teodora to tek danas rekla, nabili ste mi ovolike rogove! - vikala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa, ja sam se sa njim svađala zbog tebe! Nije samo za tebe govorio, za sve! To je u jeku svađe bilo - pravdala se Teodora.
Ja sam pljuvao i Teodoru i tebe tada, nemoj da mi prelaziš više preko toga! Na ovakav način te nikada nisam uvredio. Kajem se zbog svega, vidim da je Borina faca, jer se ovako razočarao u mene - govorio je Čorba Milici.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga