AKTUELNO

Svi skočili!

U toku je "Pretres nedelje sa Milanom", a naredna tema koja je pokrenuta, ticala se pomirenja Paule Hublin i Frana Pujasa. Naime, neki su se iznenadili, dok su se neki šokirali njihovim nastavkom romanse. Prvi koji je dao komentar bio je Marko Đedović:

Overili su spavaću u svim mogućim pozama - komentarisao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas sam provalio šta Fran radi. Da li je ona zamahala repom, neka je. Video sam to, ja sam sedeo a oni su bli pored u ljljašci. I Fran je tu nešto pričao sa njom, i kao kaže meni kao da ja kažem da li je ikada pljuvao Paulu i stavio me u situaciju ili da ga odrukam, ili da lažem. Našao sam rešenje, a vidim ja sve. Bude li opet ustao, za dva dana i da krene da se*e, treba mu je*ati mater, kad kaže da ne može da pređe i ostalo. Što se miriš druže? Njemu posle dva dana sve dolazi na pamet,ovo postaje kao priča Maja i janjuš. Oni su danas imali se*s u sred bela dana, na sred sobe, rade to što rade, i sada će on za dva dana da ustane i da kaže da ne može - rekao je Đedović.
Je l' ti krivo što si napadao Paulu, apropo te veze, kada on tebi, kao najbliži, i da ga razumeš, date on razuverio i da vidiš da je voli? - pitao je voditelj Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam previše verovao, jer je pričao kada je ljut, kao i ona. Nisam mu toliko verovao, ali delovalo je da je negde voli. On je sinoć pričao o njoj, nego za sardine i za cigaretu, i tako te stvari, a danas se pomirio. On se bori sa sobom, a da je voli, voli je. Verujem da i ona njega. Vidi se da on ne može bez nje kada cvrcne, njoj sevaju gaćurine, ona se pošišala ko koker španijel, nosi Tarine cipele... Ja njemu ne verujem da je bio inat ono za Minu, jer kad tera inat on ode kod Nece, tako se tera inat, a ne odeš kod devojke koju godinama proglašavaju za najlepšu u kući. Više mu ne verujem da je ne voli i ostale stvari, a ako bude ustao i našao neki glup razlog... - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ja nikada rekao da je ne volim. Sve je to meni jasno, meni se ovo prvi put dešava u životu. Ja prema njoj imam podvojenu ličnost, jedna koja je voli, a druga koja je mrzi. Ona kada meni digne živce, ja poludim prema njoj, i onda bih je... Kad prođe dva tri dana, odljutim se, i onda mi treba. Ja uvek budem srećan kada se pomirimo, i kada krene da mi prebacuje, vrati se na staro - pravdao se Fran.
Ja ne znam šta bh rekla, ja sam se klela Ermini da se neću pomiriti sa njim, rekla sam ljudima da me drže da se ne mirim sa njim, ma rekla sam svima da me odvuku, jer će opet biti isto. Rekla sam da, kada negde ima ljubavi, onda tu ima i strpljenja i snage i oprosta. Jer ako imaš dovoljno ljubavi u sebi praštaš - dodala je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.