AKTUELNO

Biće zanimljivo!

Počela je još jedna emisija "Praznik za stomak", a kao i svakog utorka uveče, Bora Santana je poželeo dobrodošlicu gledaocima, pa najavio temu koja će obeležiti njihov današnji jelovnik, a hranu će spremiti Jovana Tomić Matora i Milan Janković Čorba.

Čorba i ja smo došli na ideju za jedan lagani ručak, ja ću spremati lazanje od paprike, a i on će njegov specijalitet - rekla je Jovana.
Malo smo se dvoumili, ali pravićemo te lazanje i pileća prsa sa maslinama, feferonima - dodao je Čorba.
Obećali smo da će gost biti Maja, ali ipak neće moći da prisustvuje, pa će nam se pridružiti nova zadrugarka, Jelena - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

To je vaš autorski recept? - pitao je Bora.
Ja do sad nisam video da neko pravi lazanje od paprika, ali možda negde postoji - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Kuvarima se pridružila i Jelena Batos, koja će biti i degustator na kraju, a Bora joj je, dok se hrana krčkala, ispitivao o odnosu sa Nenadom Aleksićem Ša.

Sinoć je bilo turbulentno veče, on je sve pogrešno shvatio o osobi koja ga čeka napolju. Posle se smirio, pa smo popričali. Sad je popustio, izvinio se - rekla je Jelena.
Možeš da ga iznenadiš i probudiš, pa taman da popričaš sa njim uz hranu - predložio je Bora, pa je pitao za ishranu u Skandinaviji gde je živela.
Ovde kod nas se jede masna hrana više. Ima jedno jelo koje se zove pitipana, to je krompir, luk, meso iseckano sitno, juneće meso. To je nešto što je zdravo - pričala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga