AKTUELNO

Da ne poveruješ!

U večerašnjoj emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje za Nenada Aleksića Ša.

Kako te nije sramota da vređaš Nadicu na njeno majčinstvo, to što ti nemaš taj osećaj za decu, ne daje tebi za pravo da joj to govoriš, sram te bilo?

Foto: TV Pink Printscreen

Sram da bude tog ko je postavio pitanje, znam sve o deci, moj brat ima decu, imam osećaj kako je biti, nisu moja deca, ali su moja krv! A to što uvredim nadicu, ne osećam se lepo, jeste da ona meni sve i svašta kaže, ali nemam za pravo da je uvredim na taj način, ne kajem se kada se svađam sa njom, ali se kajem za neke reči - izjavio je Ša.
Nadice, zašto plačeš? - upitao je Milan.
Ja ne volim da plačem, ali to je nešto jače! Ima on pravo, nek on mene gađa tamo gde boli, ne mogu da ne zaplačem, plakao je ceo Balkan, pa moram i ja. Uvredio me je što se tiče majčinstva, ja nemam osećanja prema njemu, ja sam toliko hladnokrvna prema njemu! Ja sam njemu i pre tri meseca govorila da Bog da mu da se ostvari kao roditelj! To što je on prema meni takav, to me je zabolelo, zato što smo imale već taj bol i kada sam čula sa su Kija i Ivane dobre... Nije ona njemu komšinica pa da je vređa, ali da je Kija dobra sa Ivanom i da ja počnem da plačem da Kija nju teši, jer sam se setila kako sam ja nju tešila, i on meni kaže da su moje suze lažne! - rekla je Nadica u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadica kao majka je sve dala za svoje dete, da je izvede na pravi put! - rekao je Mića.
Dajte ljudi, nismo na komemoraciji! Niko nije umro! Šta pričate, bre vi? U redu, ružno, katastrofa, ali sad ispade! Mićo, ja rekoh! Meni je žao što je doživljavala, ali to što su unovčili svoju nesreću, za to me boli d*pe! - rekao je Đedović.
Ja nisam to rekla! On shvata da je emotivni ubica Ivane! Ona je za njega neko tamo, deco, nemojte mislite, bol koja se nanese emotivna od strane partnera, koji će vam biti emotivni ubica se nikad ne zaboravlja, može da se ksloni sa strane, da vi shvatite da ste bile iskrene u ljubavi, ali ne treba niko nikoga da osuđuje, ali ne možete da kažete da majka lažno plače, nikada! - uzvratila je Nadica.

Tu je ustala i Dragana Mitrović koja se obrušila na Nadicu zbog reči koje je izgovorila o njoj i njenoj majci, histeričnim urlicima, uzbudila je sve zadrugare.

Kako je bilo mojoj majci kada me je ova žena pljuvala i govorila da sam dobra za plakanje po kućama? - urlala je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga