AKTUELNO

Ma, da li je moguće?

Naredno pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je za Kenana Tahirovića.

U raspravi sa Rialdom, rekao si da je kraj rijalitija i da se pravda nekome, kome se ona pravda? Možda bivšem dečku?

Foto: TV Pink Printscreen

Bio sam ljut, lupetao sam gluposti i eto tako, ne mislim uopšte! - rekao je Kenan.
Čula sam to sinoć, rekao mi je i Đedović da mu je to rekao, ja sam danas rekal sve na radiju, nema potrebe bilo ko da me kanali kada me moj dečko kanali, neke priče o pravdanju, ja ne mogu da shvatim, pogotovu što imam odnos kakav imam i uvek smo pričali o nekim stvarima, ja mogu i da lažem, hipotetički, ali ako ti o mom ponašanju, prema njemu ili sebi misliš da ja ostavljam bilo kakav prostor za bilo kog drugog, onda ne znam ni šta... Mi se ni ne poznajemo, to sam jutros skapirala - objasnila je Rialda.
Mi imamo dobar odnos i na njenu inicijativu ona priča kako se super razumemo, kako sam brižan, da ne skačem za nju i onda iz čista mira, zbog jedne svađe mi to nabije na nos, niti sam brižan... - rekao je Tahirović.
Ja sam pričala sa njom, rekla sam mu da treba da spustim loptu, on je meni rekao da zna zašto ona to radi, ja to njoj nisam prenela, bila je mnogo ljuta i eksplozivna, da bi ona meni danas rekla da je rekao to otvoreno, da li je to u naletu besa, ali mislim da su mnogo stvari prelazili kao Jovana i Stefan. Ja sam rekla da se Kenan ne može promeniti, ima 35 godina - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga