AKTUELNO

Karambol!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje, koje je voditelj Milan Milošević pročitao bilo je za Nenada Aleksića Ša:

Da li ti nije ni malo sumnjivo kada je Tara bez dinara odjednom te voli - glasilo je pitanje.
Uopšte mi nije sumnjivo. Ja znam da me voli, ja to osećam. Znam sada da je obostrano - odgovorio je Ša.
Mali milion puta me je ubeđivao da ga ne voli, kao što je ona pričala da se hladi. On je non-stop pričao da ne razume zbog koga je ostavio ono što je ostavio. Dan pre balona sam te pitala po pitanjima hipotetički ti si saznao, pitala sam šta ti misliš i šta osecaš u dubini duše ti si rekao osećam da je sve istina. Iritiraš me kao neko koga sam gledala ne kao Ša, gledala sam te nekog kao u svom zaljubjenom ludilu ima mrvu zdravog razuma, kao što si reagovao na hipotetičko pitanje za Ivanu, a sad kao da mi nismo živeli sa vama pa ne znamo šta ste pričali. Sve vaše svađe, preko Čorbe, Vladimira, razmem da ti pričaš ono što ona želi da čuje - prokomentarisala je Sandra.
Iz tebe govori tvoja nervoza, ne možete da promenite. Ne možete da mi nametnete da ostavim Taru! Ti si se iznervirala jer misliš da te ona pljuje - urlao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo da dodam za prethodno pitanje da li će da se grle ili tuku, biće svega, kad bude platio sve biće (mahanje) - dodala je Sandra.
Ne dam na Taru, ne dam na sebe, ne dam na nas. Ne možete više da me iznervirate i poremetite. Ništa ne može da mi promeni mišljenje i osećanja - bio je siguran Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara da voli Ša, koliko ga voli i da nije otišla, Ša ne bi ovde ni bio. Ti bi imao gore svađe nego što ja imam 20 puta. Druže ti nikad nisi rekao da je katastrofa, mi se blamiramo, ti ustaješ i pričaš divno je sve! Ja sam svestan da se blamiram - vikao je Janjušević.
Šta god da mu kažete ne vredi - dodala je Matora.
Ne treba da te boli ku*ac i da kažeš divno mi je! Koliko puta si zbog svađe otišao napolje - upitao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Htela sam da kažem da mi je drago što ste se probudili i komentarišete vezu Ša i Tare, uvek sam pričala da je katastrofa. Tara je bila mozak operacije za sve što se dešavalo, a on je izašao napolje - dodala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: A.N.

#Zadruga