AKTUELNO

Skandal!

U nastavku emisije ,,Gledanje snimaka" zadrugari su imali priliku da pogledaju i kako je izgledao razgovor Jelene Batos i Marka Đedovića o Jovani Ljubisavljević, i kada je reperova bivša otkrila detalje o klipu kada je misica uhvatila Nenada Aleksića Ša za zadnjicu.

Mi ovde svi imamo različitu podršku, ona devojka vidi tako kako vidi, ja sam uvek bio gostoprimiv, došla je da svog druga usmeri na pravi put, ja je poštujem kao Nenadovu drugaricu, ne znam zašto bih ja tebe napadao - objasnio je Karić.
Sve ovo što sam rekla Marku, rekla sam i njemu - rekla je Jelena.
Ja mislim da je Jovana svesna ovoga da Stefan nije glup, mislim da da. Jovana nije glupa, ja da je Jovana glupa, oni imaju pravo da pričaju šta hoće. Ko kaže da on njoj veruje sve? To što on priča jedno, je l' možeš ti da garantuješ da ja ovako mislim? Razumeš? - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je glupa, ona mi se ne bi ni svidela, zato mi se i sviđa, što je namazana - rekao je Stefan.
Stefan ima najbolej mišljenje o Jovani, sa kojima kog da je bio, ja bar tako mislim, o njoj ima najbolje mišljenje sa kojima je bio, je l' grešim Stefane? - ubacio se Janjuš.
Ja nisam rekao da on nije kriva za neke stvari koje je uradila. Mi se znamo pre rijalitija, ali tada nisam imao sat! Ako se zaklela u brata i laže, to je bolest, stvarno bolest - provocirao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je voditelj Milan obavestio Karića o rečima Vuka Moba da je misica najveće zlo koje je upoznao, što je izjavio u emisiji ,,Amidži šou".

Ma kakav Vuk Mob, boli me k*rac! Meni će Vuk Mob da priča! Nema ko šta meni da priča - odbrusio je Stefan.
Ja nikada ne bih klela ničiju decu! - tvrdila je misica.
Šta si pričala o Vukovoj Olji? - upitao je voditelj.
Plakale smo jedna drugoj. Nikada mi ništa nije platila. Ja sam kod Jelene uradila svoj prvi buk - rekla je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si došao sa sahrane i ona te pita gde ti je sat - rekao je Milan.
Ne, rekao sam da sam dao sat, da ne bih uništio! Jeste to tako ispalo - rekao je Stefan.
Ona je stalno branila Luku, kao što Ša brani Taru... - ubacila se Jelena.
Danima se priča da ti nisi to, zato što mislim da ti to radiš iz iznata. Tebi je više do ovde! Ti si na nju skakao! Sada za te iste stvari, za neke stvari koje se negde dokazuju pitanjima, klipovima, ti sada nju braniš, ne napadaš je, tako i treba, ali ti kažem da ispadaš kontradiktoran! - poručila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga