AKTUELNO

Nema mira!

U toku su Nominacije. Zadrugari večeras biraju između Nenada Aleksića Ša i Jelene Batos. Na red da nominuje je došla Sandra Rešić:

Negde sam i jedva čekala ove nominacije, ali i nisam. Moram da kažem da je moje drugarstvo sa Ša prestalo juče. Moram reći Jeleni da nisam htela da imam previše informacija, mene ne zanima razlog tvog ulaska, jedino što mogu da ti kažem je da ne mislim da imaš lošu nameru, ali mislim da ne vredi da se trudš oko Ša, jer kod njega to ne vredi, on sam ne zna šta će. Kako ćeš se boriti da ga prikažeš u pravom svetu, ali mislim da se dzaba trudiš. Prema meni si super, ali moram tebe da nominujem - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša ja mislim da sam ti bila prijatelj i moram da te pitam da li sam te više od dva meseca sklanjala od Tare. Ti meni nisi verovao i to mi je.. Tvoje ponašanje sada je kao i ranije. Mnogo si pao. Ja sam te molila da se smiriš. Mi nismo više prijatelji, tvojim izborom. kada izađeš odavede, molimt e budu okrižen pijateljima jer će ti trebati - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeleni se u kući sviđaju dva muškarca. Njoj se sviđaju Stefan Karić i Filip Car. Ja sam osetio da ti njemu ne želiš zlo, ali sam primetio da sa njegove strane nema mira. NIsi konkretna ni za šta, a treba da budeš. TI pričaš sve lagano, ali ne iznosiš svoje pravo mišljenje. Ja ne mislim da samu mu pravi prijaelje. Ša bi bolje prošao da je slušao ljude, a ne da si skakao već da si se opustio. Nisi zadržao prijateljstvo nijedno. Ja nominujem Jelenu - rekao je Bora.
Moji prijatelji znaju da ne smeju to da rade da ulaze tako i da mi skreću pažnju, a ti mi se ne obraćaj - rekoa je Ša Jeleni.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga