AKTUELNO

Sasula mu sve u lice!

U toku su Nominacije. Zadrugari večeras biraju između Nenada Aleksića Ša i Jelene Batos. Na red da nominuje je došao Kenan Tahirović:

Nenad i ja smo od prvog dana znali da smo pogrešili što smo bili ovde. U startu smo se družili, ali onda sam ja izašao i preneo mu neke informacije koje nisam smeo i bio sam kažnjen, a on je meni rekao da sam lažov. Nominovaću Nenada zbog svega toga - rekao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša i ja smo imali problem kada sam stavio njega i Taru za potrčke. On nije tada hteo da prizna ono što smo svi znali. Nominovaću njega, a za Jelenu mogu samo da kažem reči hvale ako je kao priajtelj to uradila - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj i Nenadov odnos se koliko toliko iskristalisao. On je rekao neke stvari o meni koje nisu istinite. On se toiliko branio kada smo svi mi videli da je on u odnosu sa Tarom, a on sve vreme govori da se fizički ništa nije desilo. Nenadu sada ko god da dođem čak i njegovi najrođeniji. On će verovati samo njoj u bilo kom trenutku. Ovo je za mene ozbiljan psihotriler šta je njemu klinka od 20 godina uradila čoveku od 40 godina. On je izgubljen a ona mu je svašta uradila. Sandra i Đedović su bili fini prema njima, ali sada su rešili sve da kažu. On bi prešao preko je*anja sa njih deset, samo da bi bio sa njom, a o Jeleni nemam neko specijalno mišljenje, nisam ulazila u detalje o Ša, ti si njega kupila time što si kontaktirala Taru, ali sve je palo u vodu kada je on dobio tu kvazi poruku. Nominujem naravno Ša posle svega - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga