AKTUELNO

ISKRENO SVE!!

U toku su Nominacije. Zadrugari večeras biraju između Nenada Aleksića Ša i Jelene Batos. Na red da nominuje je došla MIna Vrbaški:

Ša i ja smo poznanici, proveli smo 4 i po meseca u Zadruzi dva. Bili smo pravi drugovi, posvađali se jednom, ali brzo se izmirli. On je bio jako duhovit i zanimljiv. Onda smo se sreli u Zadruzi 4, bili smo super, dok se on nije odvojio i otišao na drugo stranu. Ja sam njega zavolela i prihvatila do momenta dok me nije izvređao, nisam to očekivala od tebe, prešli smo preko toga. Moram reći da ti znaš šta ćeš i kako, niko tebi ne može ništa da kaže. Št se tiče Jelene, bila sam jako skeptična dok nas troje porazgovrali. Ona nema lošu nameru, jako mi se dopada i zanimljiva je i sa njom ima lepih tema. Poslaću Nenada u izolaciju - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša je za mene bio ikona repa, muzike, fontane. Ja sam imao isti stav o njemu ovde ali kako je vreme prolazilo imao je to sa Tarom, sa kojom sam ja bio i ona ima neki čudan princip, ona je mene stalno pratila, ali ja sam je kulirao. Ša je pao pod uticaj jedne klinke, za mene si ti i dalje top, ali sam izgubio tu ikonu sa ulice. JA tebi želim sve najbolje, ti misliš da su svi protiv trebe, ja sam uvek tu za tebe, ali ne želim da ti stajem na muku,ti si sjajan i ja sam uvek tu za tebe. Jelena mi je super ali moram da je pošaljem u iuolaciju - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga