AKTUELNO

Sve mu rekla!

U toku su Nominacije. Zadrugari večeras biraju između Nenada Aleksića Ša i Jelene Batos. Na red da nominuje je došla Teodora Bilanović:

Što se tiče Ša ja sam njega prvi put videla u karantinu i bio je jako zanimljiv tip. Ti ne poštuješ Nenada Aleksića kao emotivno biće i Ša kao estradnu ličnost koju si gradio godinama unazad. Ti ne voliš Taru, to je opsesija. Jelena je ovde došla sa dobrom namerom pogotovo kada je rekla da je nudila Tari pomoć, a tvoji roditelji nisu. Ona ima malo lošiji pristup da ti kaže nešto. Ti si više fokusiran na Taru nego na sebe - rekla je Teodora i nominovala Jelenu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenad i ja se družimo od starta. On tuđa miščljenja shvata kao napad, i ne shvata da je to nečije mišljenje. On ne može da se kontroliše jer još nije preživeo komentare. Jelenin ulazak mi je bio čuran, a onda je cimala TAru da joj pomogne. Jelena je ovde da pokuša da objasni Nenadu da ne reaguje burmo.Nominujem Jelenu - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je Ša jako ponizio i rekao mi svašta za sestru, tako da nejga nominujem - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena je meni kul, što se tiče Ša, pa.. Ja njega volim ali on kada prebbaci nije sav svoj. MOram da kažem da mora da se uozbilji i da shvati i sazna šta i kako hoće - rekla je Paula i nominovala Jelenu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga