AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Zadrugari obavljaju porodični sastanak, na kom moraju da odaberu po tri najzlonamernije osobe u Beloj kući. Marko Đedović ustao je i očitao klanu ,,Ketering" lekciju o njihovom druženju, isprovociran Natašom Radan, zbog čega se obrušio na Rialdu Karahasanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam vama rekla moje namere, ja ne mogu da spletkarim ako mi ne date informaciju. Ja mogu da posvađam koga ja hoću! Jedino što sam loše uradila jeste što Milici nisam pružila ruku i ona je skontala da se napolju nešot desilo. Ja sam idrzukala mog dobrog druga Boru i odala ga, to je bila dobra namera. Složila bih se sa Natašom, imala je potpuno pravo u svom izlaganju - rekla je Ermina.
Ja nju nikada ne bih izdala! - rekla je Nataša.
Ermina, ne možeš da dođeš ovde i da mi kažeš da mi je mama poslala oproštajno pismo, zbog čega si to uradila? Zbog toga što sam te savetovala u periodu kada si ušla u rijaliti? Ja imam pravo da te napadnem - ubacila se Miljana.
Ja sam takva, tako vraćam kada me neko povredi! Ja sam zlo! - uzvratila je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

To je nešto najmontruoznije, da ode kod deteta na rođendan, pa da kaže da joj je majka poslala oproštajno pismo - ubacio se Lepi Mića.
Ti si bio normalan, ali si seada u vezi i moraš da braniš ono što nije odbranivo! Što nije ušla sa Tomovićem? -nadovezala se Miljana.
Ja mislim da joj je Jadransko more bolje, tebe boli što sam zaradio više od tebe za tvoje četiri godine ovde. Ti moraš da uvodiš i kevu, i uju da bi mogla da dobiješ novac. A gde ti je sada dete? - poručio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga