AKTUELNO

Zadruga 4 nije unela pometnju!

Nataša Radan je jedna od tri zadrugarke koje su nominovane za izbacivanje ove nedelje, a kao njenu podršku, voditeljka Dušica Jakovljević je ugostila Mirka Gavrića, muzičkog producenta, pevača i bivšeg zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Nataša je izgubila nekoliko prijatelja kada je ušla u "Zadrugu 4", zbog toga što ih je optužila da su izneli prepiske između nje i Anđela Rankovića. Jedan od njih bio je Mirko Gavrić, a on je pre nekoliko meseci gostujući u emisiji "Pitam za druga" izjavio da je i dalje smatra prijateljicom, ali i da je razočaran u nju.

Moja prijateljica jeste. Desila se situacija gde je ona ničim izazvana pričala kako sam ja pustio neke skrinšotove s njom, a onda se prebacila na njega (Ivana). Nikada sa svojim prijateljima ne pričam tim pisanim putem. Nataša je meni rekla da je nešto imala s Anđelom, ali ja nikada nisam ulazio u detalje. Jako lako je pljunula na ljude koji joj žele dobro. Onako lupetati i pričati gluposti... Ona je tako lako izgovorila naša imena, pa je sve prebacivala na mene. Novinari su joj rekli da prepiska nije sa Mirkom Gavrićem, a onda je prebacila na Ivana - izjavio je Mirko Gavrić u emisiji "Pitam za druga".

Dušica ga je upitala šta misli o Natašinom ućešću u "Zadruzi 4".

Foto: TV Pink Printscreen

Nataša je bolja nego prošle godine. Ćutljivija je sada, ali to je njena odluka, hoće kući i automatski se ugasila. Sebe je ubedila da je njena misija gotova. Tako je radila prošle godine. Imala je i taj pokušaj bega, gde je rekla da je videla medvede. Tad joj nije uspelo da pobegne. Sada čujem da danima priča da hoće kući. Kada donese tu odluku, nema pomoći. Ona je lik koji odustaje prebrzo, pred sam finiš. Sada je izdržala duže nego prošle godine, bolje se pokazala - izjavio je Mirko večeras.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.