AKTUELNO

Stare rane.

Večeras je na repertoaru emisija "Pretres nedelje", a pre glavnih tema, zadrugari su komentarisali podelu budžeta ovonedeljnog vođe, Mišela Gvozdenovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Poštuješ ljude s kojima si provodio vreme, zbog onih dana kada smo bili dobri i družili se, dajem ti tri hiljade, srednji, ne mogu da ti dam mali, a ni veliki, jer si me povredila. E, to je spuštanje lopte. Ja se slažem da je nasilnik pregruba reč. Mina je napravila od njega isto to, pa se pomirio sa njom - govorila je Dragana.
Nema ovde spuštanja lopte, nije on retardiran da nekog ućutka sa 4.000 dinara - ubacio se Đedović.
On nije muškarac za mene. To se očekivalo od njega, prosta stvar, sve se videlo danas. Tako pričao i o Mini, neće da je vidi, a sad je opet sa njom. Meni se ne oprašta, isto tako ni ja ne opraštam, a i ne treba mi. A bila sam čovek i ostala, napravila sam razliku između Frana s kojim nemam komunikaciju, i tebe s kime sam provodila vreme zajedno. Ja, i ako mi se nekad Mišel svideo, kada sam ga upoznala, slika se promenila i te kako. Kao prijatelja sam ga prihvatila, kao muškarca nisam - nastavila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

On je mene udario na sve moguće. Gospodin se bavi javnim poslom deset godina, mene bi bilo sramota - pričala je Dragana.
Ja tebe uvredio? Kućna pomoćnica nije uvreda - uzvratio je Mišel.
Mišel nije nikog vređao, da mu treba sad neko oprostiti. On je ostao nedorečen, sad je hteo da spusti loptu, on je bio tamo sticajem okolnosti, nisu bili prijatelji. Što Mišel nije hteo da vidi ranije, to ne znam. Rekao sam mu za sve, zašto i kdo koga je pogrešio. mislim da se malo pogubio. Počeo je podelu, da smiri sve - govorio je Lepi Mića.
Četrdeset dva razloga je Mišel imao da mi da mali budžet, a ne ovo od pre osam meseci. Ja s njim imam isti odnos - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga