AKTUELNO

Nisu je štedeli!

Milan Milošević vratio se u Belu kuću, nakon kraće pauze, pa obavestio zadrugare ko je, na osnovu mišljenja publike, najzlonamerniji među njima. Rialda Karahasanović našla se na visokoj trećoj poziciji, pa je Stefan Karić prvi to prokomentarisao:

Znam samo da je imala zlu nameru prema Kenanu, to je loše što je uradila, jedino to sam video, ostalo ne znam, nisam je ni pratio. Očekivao sam da se nađe na tom mestu, očekujem tu i moju lepšu polovinu - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne vadi onu stvar iz usta, sve vreme priča o ku*cu, smatram da je ovog momka sramota što je sa njom takvom, verujem da gledaoci sve vide, sve vreme me provocira. Sa Kenanom se samo taktički uhvatila, jer se on lepo slika, a i uživo je lep kao lutka. Jako je loš čovek, prema Kenanu je njena zla namera, sada joj sve smeta i u vezi svog društva, ograđuje se i od Sandre, koja je bila iskrena u tom celom prijateljstvu. Ona se ponaša prema Kenanu kao da je njeno kuče, non-stop viče na njega, ne može nikoga očima da gleda, svoje frustracije leči na drugima - komentarisala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Apsolutno sam ubeđem da je percepcija o Rialdi takva, jer ona ubire plodove svog višemesečnog druženja sa ljudima. Ona je najdrčnija u celom tom društvu, slika naroda o Rialdi je takva, ona ustane i podržava loše postupke Sandrine, Natašine... Ne možeš imati dobre namere, ako opravdavaš loše namere - govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam očekivala nju kad je ova titula u pitanju. Ne slažem se, ona može da bude drska samo, to je čovek od kog nisam osetila zlu nameru. Ja sam glasala za Minu, Miljanu i Erminu, rekla sam za Jelenu da nisam znala kakva joj je namera bila kad je ušla. Ona je sa tim stavom bila vrlo direktna, ne sećam se da je nekog psovala ili vređala, nije išla kvarno i podmuklo. Ja osećam da nisam uticala na njenu lošu sliku - branila ju je Sandra.
Ti joj sad sve kontra radiš, ustaješ i braniš je - ubacio se Đedović.
Slažem se sa svim što je Marko rekao, ja to Rialdi govorim mesecima, iz tog razloga sam se ja povukla iz te ekipe. Čega se pametan stidi, budala se ponosi, kakvi ketering klanovi i ostale gluposti. Znam šta svaka misli o svakoj - složila se Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga