AKTUELNO

Ša joj i dalje veruje...

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Nenadu Aleksiću Ša.

Priznao si da si varao ženu, a od Jelene se pereš. Izgleda da je to jer si imao nešto više od prevare, neke emocije - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi nismo imali vezu, nismo imali s*ks. Ne perem se od nje, nego mi je čudno šta će ona tu. Šta će ona tu? Ne mogu ja da odlučujem, može da uđe ko hoće, ali šta će mi podrška ako mi ne treba. Ne treba mi neko ko će non-stop da me kudi. Ona me remeti. Imam svoje, plovim svoje. Ne perem se od nje, nismo imali ništa - odgovorio je Ša.
Kako ne shvataš da te je Tara izmanipulisala da ne slušaš Đedovića i Sandru, kada oni znaju celu istinu. Šarove, namagarčila te je klinka - pročitao je naredno pitanje Milan.
Ja se držim svega što smo pričali, to neće poremetiti. Ne mislim da me je namagarčila. Ja ću uvek dokazati da sam tu uz nju, da sam za nju... Uvek ću isto govoriti, 29 dana sam još tu, tako ću odgovarati - nastavio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Očigledno je da gledaoci vide o čemu smo pričali. Ona mu je ispod jorgana govorila stvar koju ja neću izneti. Da on treba da bude siguran u neke stvari, jer je situacija takva, onako, ovako, a ja sticajem okolnosti znam koje su to budalaštine, a znam i da postoje dokazi da su to budalaštine. Tara je računala da, ako on krene sutra na nju nešto, da će imati dokaze da on nije u pravu. Da ja krenem da primećujem da se on zaljubio, da ona ne zna šta će sa njegovom ljubavlju... Onda mi je priznala da me je lagala da ga je zavolela da bih je podržao, jer sam joj rekao da ne razvodi čoveka ako ga ne voli... Onda mi je jednom rekla da me je lagala sve, da ne može očima da ga gleda, da je ljigav, odvratan, da joj se gadi... Ono što mu je pričala je laž, znam za ključnu stvar - ustao je Đedović.
Ne možeš da znaš šta mi je sve pričala, nema veze - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.