AKTUELNO

Skandal!

U narednom video-prilogu zadrugari su imali priliku da vide razgovor Frana Pujasa i Kenana Tahirovića u kom su pričali o Pauli Hublin, te je on prepričao kako je izgledao skandal posle žurke.

Ja sam bila plesala, on je nešto tamo gledao i posmedavao se, ja sam mu rekla da to ne treba da govori. Ti lažeš za sebe, a ne za mene. Tu je prestala ta svađa. Ja sam ćutala, on je meni pričao neke stvari, meni se nije dalo razgovarati, ja nisam htela da se nastavlja svađa, uzeo je sliku i razbio je - izjavila je Paula.
Da si mi odgovorila, možda ne bih razbio sliku. Ja se nisam drao u krevetu - odgovorio je Fran.
Ja sam ga tu ošamarila, vređao me je i pre toga, govorio mi je da sam kurvetina, Filip Đukić, Toma, Vladimir, Čorba, onda je rekao da sam krenula da se svađam sa njim, jer mi se prij*balo sa njim, to priča iz iskustva, tako je grlio i Minu!

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste li vi u vezi? - upitao je voditelj.
Jesmo. On mene vređa, ja sam rekla da se meni ne da njega vređati. Ne mogu podnositi njegove uvrede, kada mi je spomenuo moje, onda mi nije bilo dobro! Pustite mu klip da vidi koliko je glup, spominjao si mi moje doma, vređao si me, rekla sam mu sto puta da izađe iz kreveta, što je sa kurvom u krevetu! Rekao si da ćeš namerno biti tu i da ćeš me vređati! - rekla je Paula.
Ja sam ga samo pitao šta se desilo. Videli smo kako ga je udarila, ali nisam znao zbog čega, udarila ga je nogama i šakama, dobro ga je nalemala, ja ne bih to trpeo, ali on je na to navikao. Užas! - rekao je Kenan.
Ja sam njemu rekla hiljadu puta da mi oprosti, on meni nijedno! Za sve sam mu rekla oprosti! - povikala je Paula.
Je l' je voliš? - upitao je Milan.
Volim je, šta ću - odgovorio je kroz osmeh Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga