AKTUELNO

Šok!

U toku je igra istine, a sledeće pitanje postavila je Jelena Batos i uputila ga Filipu Caru, a na njemu je trebalo da navede devojku sa kojom je on bio iz Zadruge.

Foto: TV Pink Printscreen

Navedi osobu sa kojom si bio iz Zadruge 4. Nije bila samo jedna, ali izaberu jednu od njih, za koju se ne zna? - glasilo je pitanje.
Ja neću da odgovorim na to pitanje! Ja imam pitanje za - rekao je Filip.
Rekla si da tvoja drugarica ima prijateljicu koju je Ša j*bao, ako to tako kažeš, zašot ne kažeš za Filipa? - rekao je Mića.
Ja ne mogu da kažem ko je i šta je, mogu da ga pitam da li on želi da kaže. Koju boje kose ima ta devojka sa kojom si bio? Meni si rekao na stepenicama da ti se Sanja sviđa, da jedino ona može da te smiri? Sedeo si na stepenicama, sedeo si lepo i mirno, rekao si da može da te smiri, zašto je napadaš za crnim stolom? - upitala je Jelena.
Ne, nego da se sa njom osećam mirno i da mi se sviđa. Ja generalno imam problem za crnim stolom, onda se ja pogubim, kažem onda nešto krivo, pa se prepiremo. Dragana, pitanje za tebe, video sam da ste Ermina, Nataša i ti imale svađu oko pesme, pale su teške reči, da li ste rešile? - upitao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispale smo fer, jer posle tri sata se nismo dogovorile, mi smo pročitale sa spiska da jedine nemamo pesmu, na brzinu smo napisale, mi smo hteli da promenimo pesmu u Mama, od Ermine, ali očigldno nije bilo moguće. Desio se nesporazum, Nataša je delila pesmu na više delova, ja sam na tri dela, na kraju krajeva, podelile smo, meni je bilo žao što ja Natašu volim i jedino ona mene istera iz takta - odgovorila je Dragana.
Sanja, ko te je razočarao od zadrugara tokom nomimacija? - upitala je Dragana.
Ma nije, ja sam očekivala i gore komentare, očekivala sam da ja idem u izolaciju. Imam pitanje za Stefana, šta si tačno sve zamerio Jovani i kakav je vaš trenutni odnos i kako ćeš reagovati sve klipove, a ne budu onakvi kakvi ti misliš da jesu? - rekla je Stankovićeva.
Čim ti izgubiš poverenje od nekoga, bude ti teško da povratiš, sve sumnjaš što radi, ali ja pokušavam da nivelišem, prihvatio sam je, jer je to bio početak naše veze, kako ona kaže da je imala strah da ću otići od nje, da se neke stvarineće ni saznati. mene ne interesuje šta je ona radila pre, samo želim da budem upućen u sve kada dođe vreme da moram da gledam, neke stvari nisam ni znao, a svaki četvrtak i petak mi se otvaraju oči iznova, ovaj put je bila iskrena za sve što mi je rekla, više nema razloga da me laže. To joj jedino zameram, ta laž, poremetilo je našu vezu, naš odnos, sad je mnogo bolji odnos i trenutno, ovaj perido nam je najbolji i najbolji nam je odnos sada, sada je iskrenija, sada neke stvari i znam pre nego što su se ovde desile. Što se tiče tih stvari kako ću reagovati, to ne mogu da ti kažem, iskreno, nisam želeo da kažem da je volim, da ne ispao još veći papak i budaletina - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga