AKTUELNO

Velike je već raspodelila.

Naredna dva srednja budžeta Rialda Karahasanović dala je svojim prijateljicama Mini Vrbaški i Sanji Stanković.

Ovde si smirila svoje strasti i usredila se na neke lepše strane sebe. Još uvek se boriš sa demonima, imaš neke svoje misli, brige i zatvaraš se u sebe, a nije uvek da se na nekoga odnosi, nego tako funkcionises. Nadam se da ćeš početi da ceniš sebe, da prestaneš da gubiš vreme sa kojekakvim likovima, da se vređaš, pljuješ. Ja sam to isto radila, znala sam sa bivšim mužem da se ganjam i bijemo po celom gradu, to bude haos kao da je Nova godina. Mene nikad nisi uvredila, uvek si bila tu za mene, podelila si sa mnom, dobar si čovek. Da li spletkariš ili ne, tvoje je, ja mislim da samo vraćaš kako prema tebi. Svi imamo svoju prošlost, da uzmemo metlu da pometemo svoje dvorište, ja kad bih počela svoje, ne bih za tri života stigla do tuđeg. Izgledaš kao milion dolara, harizmatična si, nema da uđeš u prostoriju a da se ne okrene bilo koja osoba - rekla je Rialda o Mini.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja, naš odnos do wc-a je bio kakav je bio, i dalje po pitanju nekih stvari, odnos sa Franom, Anđelom, to mi je bilo bezveze. Nije bitna veza, vas dve se niste našle i to je to. Ali ti si žrtvovala odnos sa nekim ko je mogao da ti bude prijatelj zarad nekih koji ti nisu ništa. Za Anđela si se zalagala, a niko živ ga više nije pomenuo, ti prva. Sama preračunaj da li vredi nešto izdržati u smislu čoveka, prijateljstva. Vidim ja kako Matora tebe gleda čim popije, ona je bila katastrofa dok te je vređala, da si najgora, da si ona koja radi ispod mosta, ona ne sme da odgovara. Mi možemo. Ona ne sme da piša na tebe jer ste bile zajedno tri godine. Nekad se treba ujesti za jezik, Marko ti je jednom rekao, kada je ona ispala ološ, ti si trebala da ispadneš gospođa - rekla je Rialda, a Sanja joj je odgovorila:
Ja ovde sedim, trpim i gutam šta je radila, pa sam onda pukla. Katastrofa je šta sam ja rekla, ali nisam mogla više - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se, ni ja ne znam kakva bih bila u tvojoj situaciji, ali ovako sa strane mogu da kažem. Isto i Filip, ako vidiš da nešto ne ide, nemoj na silu. Bila si u prvoj i drugoj sezoni, jaka, fatalna i to si izgubila. Ne kažem da je to nešto što će ti obeležiti život, ali mislim da si mogla da izdržiš odnos po pitanju prijateljstva, podrške... - rekla je Rialda.
Čim sam ja ušla u drugi odnos, to je puklo - nadovezala se Sanja.
I evo kad je sve završeno, nije vredelo. Anđelo je sam sa sobom bio polupan, u svojim mislima, ti ne treba da lečiš nečije traume. Ako je neko tvoj, onda je 100 posto tvoj. Ništa ne treba da se moli, krpi, čim je kilavo, ništa to. Što se tiče mog i tvog odnosa, kad god je teško bilo, ti si bila prva tu. Mnogo si mi draga, imam sa tobom teme koje nisu uopšte vezane za rijaliti, mislim da si jako dobar čovek, da ponekad ne koristiš sve svoje mentalne sposobnosti, ne smatram da si glupa, ali smatram da te ponese atmosfera trenutna i zaboraviš sve ostalo. Prosto, posmatraš ljude kroz druge odnose. Vidiš ako hoćeš sa nekim da budeš kakav je sa drugima, pa odlučiš - zaključila je Rialda o Sanji.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.