AKTUELNO

Radanova mu poremetila sve.

Rialda Karahasanović je izabrala potrčke, Milicu Kemez i Filipa Cara, pa je Milan Milošević odmah dao i reč njima dvoma.

Ja sam navikao da budem tamo, meni je tamo odlično. Nije nikad bilo između mene i Milice ništa - rekao je Car.
Meni je šapnuo da je devojka sa kojom je bio Milica - rekla je Aleks.
Milica nije nikada stavila tačku - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si spominjao šetnju. Nataša je rekla da je u kući. - rekla je Nadica.
Ja ti kažem da nije Milica. Ta devojka nije u kući - nastavio je Car.
Ja se kunem u sve na svetu da je to rekao! Ja ne kažem da je to istina, ali aludira na nju! Bacio si sumnju - vikala je Aleksandra.
Ne može postojati nijedan dokaz za nju, nisam imao ništa osim druženja, koje je bilo malo prisnije sa moje strane možda - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Jednom kad smo spavali u krevtu, ona i ja smo se nešto zaje*avali. Ovo me je iznenadilo sa Natašine strane, jer nisam očekivao da će reći. Zarekao sam se za neke stvari, nikada njoj nisam rekao za nju. Nadam se da ću imati normalnu komunikaciju sa njom, možemo se šaliti, ništa više od toga- pričao je on.
Očigledno sam joj ja najveće zlo ovde u kući. Nju je toliko pogodilo, jako sam je uvredila, pa zna koliko noći nisam spavala zbog Bore, sve do tog momenta sa rukom, ona je meni pričala o Jovani, a ja njoj o Bori. Jesam flertovala, ali nisam ništa radila, ja sam svoju ljubav dokazala. Isključivo sam pričala o Bori, i da mi sad ovo uradi... - govorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga