AKTUELNO

Igra se zahuktava!

U toku je kviz znanja u okviru specijalne nedelje, koji vodi voditelj Darko Tanasijević. Zadrugari odgovaraju na pitanja, kako bi pokušali da vrate "otete" takmičare.

Koje su boje pruge na sprskoj zastavi? - bilo je pitanje za Maju i Sanju.

Maja je dala tačan odgovor i osvojila još jedan poen za ekipu B.

Taki je ponosan! - dobacio je Karić.
Patriotkinja iz Belog potoka! - istakao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Eutanazija je ubistvo iz? - glasilo je pitanje za Nadicu i Mišela, a pevač je dao tačan odogovor - milosrđa, te doneo još jedan poen za ekipu B.
Koji naučnik je izmislio sijalicu? - bilo je pitanje za Matoru i Boru, a ona je dala tačan odgovor, te je donela poen ekipi A.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se zove sadašanja engleska kraljica? - bilo je pitanje za Teodoru i Milicu, a Bilanovićeva je pogodila da je to Elizabeta, što je donelo poen ekipi A.
Glavni grad Australije? - glasilo je pitanje za Paulu i Jovanu, a misica je znala da je tačan odgovor Kanbera, te je donela poen ekipi B.

Foto: TV Pink Printscreen

Broj 100 pisan rimskim slovima je? - glasilo je pitanje za Aleks i Necu, a oni nisu znali tačan odgovor.
Ko je otkrio telefon? - bilo je pitanje za Kristinu i Ša, a reper je pogrešio, dok je Kristina dala tačan odgovor - Bel.
Malopre ti je bilo pitanje - zamerili su zadrugari Ša.
Sirmijum je rimski naziv za? - glasilo je pitanje za Draganu i Cara, a ona je kao iz topa rekla Sremska Mitrovica, što je bio tačan odgovor i još jedan poen za ekipu A.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.