AKTUELNO

Ovako je obrazložila svoju nominaciju.

Nominacije su se nastavile nakon haosa koji je nastao kada je Filip Car izvređao Minu Vrbaški u emisiji. Naredna takmičarka koja je nominovala bila je Jovana Tomić Matora.

Meni lično ovde smeta, svako ima pravo da bira kako će da se ponaša, da li će da ima honorare ili ne, sam je Car izabrao to... Ja mislim da on svesno radi neke stvari. Nikad nisam doživela u rijalitiju da jedna jedinka nikoga ne poštuje, hajde sebe, ali druge... Ne j*be živu silu. Ne poštuje zadrugare, voditelje... Ali postoje zadrugari koji ga tapšu, koji govore da je to dobro. Ne, samo sebi činiš loše. Ko god ti kaže, ovakav si, onakav si... Nisu ti potrebne ovakve stvari, nećeš biti veći mangup - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Njega boli k*rac, spava do pet, ide na kauč. Ljudima je loše, on sedne. Nemaran je prema zadrugarima. Ne mora da nas voli, ali bar da kaže nekad, hajde ja ću da istrpim. Nikoga ne poštuje! Sada ovo sa Minom... - pričala je Tomićeva.
Ja ne volim nepravdu, gledam neke stvari i... - pravdao se Car.
Ovo su nominacije gde potrčci više pričaju od nas. Istrpi još malo. Filipe, ja tebe ne poznajem ovako, ti si bio druga osoba, duhovita, koja se zeza. To što radiš sa zezama, prvi ti je rijaliti, ja sam bila gora od tebe. Ružno je što ih ponižavaš, ali same sebe kod tebe. Ali ja kad sednem sa tobom, nikad ne vodim dijalog, samo ti pričaš, i mene si zaj*bao. Ja Filipa Cara izbegavam po kući. Moje mišljenje je da Minu napolju tek čeka proganjanje - istakla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Milice, što se tebe tiče, naravno da je Bora kriv za svoje psovke, ali i ti imaš 50% udela tu. Ja sa Borom priča, spavamo jedno pored drugog. Moram da kažem, ne mislim da je to ljubav. Ja sam ta koja vas je podržavala, trudim se da pričam sa Borom, ali znaš i sama kakav je on, niko ne može da dopre do njega. Prošle godine nismo imali odnos kao ove. Isto mislim da je suludo da pričaš o podršci. Svako ko pominje podršku, honorar, meni je to katastrofa. Svako ovde ima podršku. Nervira me kada kažeš da te mrzim, ja nikoga ne mrzim, to me je uvredilo sa tvoje strane. Prošle godine si imala sličan problem kao ove... Jednostavno, smatram da tu tvoju negativnu energiju imaš, ali možeš da pokažeš i da je nemaš, to sam videla kada si se družila sa Paulom, i te kako si se zabavljala tada. Ali te sve ovo ponese. Šaljem Cara, dosta sam vremena provela sa Milicom, bliža sam sa njom - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.