AKTUELNO

Jedva je čekala da završi izlaganje.

U toku su "Nominacije", a zadrugari biraju između Milice Kemez i Filipa Cara. Sledeći na redu da nominuje bila je Jovana Ljubisavljević. Pre njenog izlaganja, Stefan Karić je takođe tražio da se obrati Jovaninom ocu povodom rođendana, ali i njihovog odnosa. A onda je misica mogla na miru da komentariše nominovane.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od Cara, znaš šta mislim o tebi. Kad se nešto dogodi, dođepš kod nas i popričamo. Ti si dobar čovek, jeste ti jezik brži od pameti, ali imam o tebi lepo mišljenje. Samo znaš da pričaš katastrofalne stvari. Milica, ja verujem da između njih nema ničega. Milica ima greške kao i svi mi ovde. ĆImali smo taj konflikt na početku, od tad nemamo neku komunikaciju. Juče je došla i sela pored mene, pa smo popričale. Ne treba da se žali, samo mora da bude pametnija. I bolje da bude sama. Tako da, Filipa šaljem, nećeš se ljutiti - govorila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo ja krećem od Milice. Jovana je i rekla, da ono kad su je svi napadali, vidim kad nije nešto pravedno. Ja sam u šoku da su ovako nominovali, očekivao sam da će cela ova strana da je nominuje. Ona nije žrtva, ali kad osetim tako, ja ću da skočim da je odbranim. Što se našeg odnosa tiče, nesvesno je ubilo i mene i nju. Preuzeću svu krivicu, nikad u životu nisam imao naviku da toliko blejim s devojkom, da smo stalno zajedno, u zatvorenom. Nisam želeo da se mirim da ne dođe do ovog, da sebe srozam maksimalno. Te posledice ću nositi sa sobom, to je katastrofa. Pogrešili smo što smo se pomirili, iako se volimo. Mi kad smo zajendo, nismo srećni, ne izlazi to na dobar put. Osetio sam da je ona jako talentovana, i pametna, zna da proceni čoveka. Kada se nas dvoje spojimo, tu nešto ne funkcioniše. Ubio sam ja nju, a i ona mene, nesvesno. Ja njoj želim da bude srećna. Vremenom smo sebe pojeli, ali ne mogu da se oporavim od tih nekih stvari, da sam sebi dozvolio da se isponižavam. Biću uvek tu za nju, nikad je ne bih ostavio na cedilu. Poslaću Filipa, nju ostavljam. Njemu ne zameram ništa, znam kakav mu je temperament. Dočekaću ga uvek kao Boga - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga