AKTUELNO

Nisu imali šta da dodaju!

Sleći zadrugar koji je izlagao bio je Marko Janjušević Janjuš.

Žao mi je što sam rekao Rialdi da su je razvlačili. Kao da smo se takmičili ne znam ti u čemu. Svi smo mislili da oni tamo uživaju, a ovde se foliraju kao daju sve. Biram Jelenu, Maju i Cara. Jako bitno - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Svkao je pokazao svoje pravo lice. Nikad nisam volela da se igram, ni kao dete. Ovde su devojke pokazivale, kukale, kao Jovana Ljubisavljević da dajem poslednju kafu. Očestovala sam u igricama, samo u jendoj nisam, Svake subote me navodite za sve najgore, možete i ove. Vaša istina boli jer vam sve u lice kažem. Ermina je zaslužila i ovaj čopor, uvek ču im krasti. Jedini Mišem, Mića, Đedovič i ja nismo u čoporu. Ne možete očima da se gledate, a sečete kosu, a kad izađete biće ko ima više nastupa Sandra ili Rialda. Niti bilo šta kome značim, ostala sam bez svega - započela je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bar nisam kukala kao Jovana "joj šta će meni ostati" - imitirala je Miljana misicu.
Bar nisam ružna i debela kao ti, pi*ka ti materina - dobacila je Jovana.
Bilo mi je žao Rialde i Frana. Dala sam apsolutno sve, a napadate me zbog jedne igrice. Ne zaslužujete ništa, nisam trebala ništa da dam. Nominujem sebe, najmanje sam se trudila, Marka Đedovića i Mišela jer se neće ljutiti. Vi kad izađete samo ćete pratiti ko ima više nastupa. Devojke se za momke nisu trudile koliko sam ja dala stvari. Meni materijalno ništa ne znači - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: A.N.

#Zadruga