AKTUELNO

Haos!

Pomirenje Sanje Stanković i Filipa Cara izazvalo je lavinu reakcija, ali je već večeras došlo do prve svađe zbog Mine Vrbaški:

Mina mi je potvrdila da je Car sve vreme gledao u nju, da bi video da li je ona pročitala njegovu poruku. Daje mi pravo da mislim da još ima emocije prema njoj - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si od toga napravila dramu, mi smo tada bili u svađi, ja sam joj se izvinio zato što sam joj rekao da je ku*va - objasnio je car.
Nešto sam htela tu da žvrljam i videla sam to, izrezano Filip Car i njegov datum rođenja. Pogledala sam Matoru i pokazala prstom, pa mi je potvrdila da je to u petak napisao. Celu noć gleda u mene, to je istina. Ne znam što ima potrebu da mi se izvinjava, ako ne želi komunikaciju sa mnom - potvrdila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

On joj daje za pravo da to radi! - besnela je Sanja.
Ja sam to napisao u petak, Mini sam najgore moguće reči rekao tada, ja sam takav, odmah želim da izvinim, bude mi krivo. Kad smatram da sam kriv, izvinim se, Sanji sam prišao, jer želim da se posvetim tome. Mene nije radio odnos sa njom, dok nismo krenuli da se svađamo, ja sam bolestan - priznao je Car.
Ja sam ubeđena da ti ne možeš da živiš bez mene! - dobacila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga