AKTUELNO

Traži rešenje!

Tokom porodičnog sastanka zadrugari su komentarisali odnose u Beloj kući:

Ja ne opravdavam Kristijana, ja znam koliko Miljana laže. On nije diskvalifikovan zbog Miljane, već zbog obezbeđenja. Ne verujem da je Čorba nasrnuo na obezbeđenje, ali da si ih odvajao, jesi, a to nisi smeo. Miljana je spremna na sve. Ona je gasila bubicu i mene je vređala i klela mi majku. Ja ću okrenuti list sa Miljanom, ona meni kune sveto, ja ću sad njoj tek da kažem. Ovde samo Kristina može da priča istinu, i ja joj verujem - pričao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da kažem da Miljana gasi bubicu, ona to stalno radi. Imala je nameru sinoć da se ljubi sa Carem, mene ubeđivala u to. Ja sam sa njom ulazio u sukobe više puta. Međutim ja moram da kažem za situaciju za Matoru - govori je Bora.
Ma ti nikada nisi ništa loše rekao za nju, niti za bilo koga, ja sam lično Matoroj prenela sve šta si ti rekao, ali samo ono što si ti rekao - dodala je Sandra.
Meni je lično bilo jako krivo jer je izgledalo da si ti kivan na Matoru - nastavila je Sandra.
Meni je samo ulje bilo problem, pa sam krenuo da komentarišem to. Ja bih svima rekao da su komentarisali zadatke - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam nšta protiv Matore, štaviše mi smo super, imali smo razmiricu, ali to nije ništa bitno. Mi smo prijatelji - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga