AKTUELNO

Iznenađena.

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje je bilo pročitano Milici Kemez.

Da li se plašiš da se posvađaš sa Carom, samo zato što misliš da će on izbaciti vaše prepiske?
Ne, ja bih rekla, nemam problem sa tim. Iako je to bilo, to može da bude 2013/2012., taj neki period. Ne kažem da to jeste, dopisivanje, ali da mi je poznata ta slika sa fejsbuka. Niti sam bila sa njim, nek nađu moje prepiske.. - govorila je Milica.
Čudno mi je bilo što nije reagovala kad joj je Car spustio pre neki dan - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla oko onih otmičara, on se iznervirao... Tad sam osetila potrebu da to kažem. Možda se desilo da je mene video na ulazu, pa da je napravio da je frajer koji je bio sa mnom. Možda je sve aludiralo na mene, možda i namerno napravio priču. Možda je našao prepiske, pokazao drugovima, i da se tako napravi priča. Ali ja se nikada nisam videla sa njim, niti sam se upoznala s njim - nastavila je Milica.
Nisam nikom ništa govorio, niti sam Šebezu rekao tako nešto. Rekao sam da li je ljubomorna na to što sam sa Sanjom. Ali da, dopisivali smo se, samo što sam izbrisao te poruke, i nikad nisam govorio o tebi - rekao je Filip.
Znači ti si napravio tu priču. A što nisi rekao meni da smo se dopisivali? Nego ja ovde ispadam budala. Ti si u svađi sa Borom hteo da kažeš da si se dopisivao sa mnom, to je ružno! - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga